“Nieuwe Foto’s Tonen Google Pixel 3 XL”

Google-Pixel-3-XLVia een hoesjesfabrikant zijn nieuwe afbeeldingen opgedoken waarop de Google Pixel 3 XL te zien zou zijn. We zien aan de voorkant van de smartphone een notch in het scherm met daarin een dual-camera. Aan de achterkant zien we een enkele-camera en een vingerafdrukscanner.

Sinds mei duiken steeds meer geruchten op over de Pixel 3 en Pixel 3 XL van Google. Zo zijn er al verschillende afbeeldingen uitgelekt, waardoor we bijvoorbeeld weten dat de Pixel 3 XL een notch in het scherm krijgt, terwijl de kleinere Pixel 3 geen notch krijgt. In nieuwe afbeeldingen zien we opnieuw de Pixel 3 XL, waar we opnieuw duidelijk zien dat de smartphone een scherm met notch krijgt.

In de notch zien we een dual-camera, met tussen de lenzen in een speaker. In de kin onder het scherm zien we een tweede speaker. Op de afbeeldingen zien we ook de achterkant van de smartphone, waar duidelijk een enkele camera zichtbaar is. In het midden van de achterkant zien we een vingerafdrukscanner.

We raden altijd aan om details van dergelijke afbeeldingen met een korrel zout te nemen. We verwachten dat Google de smartphones op 4 oktober officieel zal introduceren. Tot die tijd duiken vast wel meer details op over de Pixel 3 en Pixel 3 XL.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.