“Samsung Galaxy Watch 4 Draait Op Wear OS En Kan Bloedsuiker Meten”

Samsung zal volgens de laatste geruchten in het tweede kwartaal van dit jaar de opvolger van de Galaxy Watch 3 introduceren. Er komen twee opvolgers, namelijk de Galaxy Watch 4 en de Galaxy Watch Active 4. Beide smartwatches draaien op Wear OS, aldus tech-lekker Ice Universe.

De doorgaans goedgeïnformeerd tech-lekker Ice Universe heeft via Twitter laten weten dat Samsung werkt aan de Galaxy Watch 4 en Watch Active 4. Hij spreekt over een lancering voor het einde van het tweede kwartaal. Eerder dook al het gerucht op dat de volgende Samsung-smartwatch zal draaien op Wear OS. Momenteel draaien de smartwatches op Samsung’s van ogen besturingssysteem Tizen. Volgens de website GalaxyClub hebben de twee wearables de modelnummers SM-R86x en SM-R87x gekregen.

Er zijn nog niet veel specificaties van de nieuwe Watch 4-serie uitgelekt, maar geruchten spreken over nieuwe sensoren voor het meten van bloedsuiker. Neem de geruchten nog wel met een korrel zout, want Samsung heeft zelf nog niks bekendgemaakt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.