HTC huurt naar verluid acteur Robert Downey Jr in voor campagnes

robert-downey-jrHTC heeft naar verluid de acteur Robert Downey Jr  ingehuurd voor een 2 jarige marketingcampagne wereldwijd. De smartphone fabrikant wil gebruikmaken van de populariteit van de Amerikaanse acteur om zo de verkoop te stimuleren. Een van de laatste films waar we acteur Robert Downey Jr van kennen is bijvoorbeeld The Avengers, Sherlock Holmes of de delen van Iron Man.

Het is een gewaagde zet van HTC om een acteur in te huren, maar ook geen verassing want het lijdt onder de concurrentie van grote speler Samsung en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. De deal is nog niet officieel aangekondigd, maar de speculatie is dat Downey Jr het creatieve zeggenschap krijgt over de campagne en dat hij als zichzelf zal spelen.

Op zich geen verkeerde zet van HTC denk ik. Want met een goede marketing spelen ze zich echt in de kijker als merk zijnde. En met een acteur als Robert Downey Jr, zal dat misschien wel lukken ook.

Via: Android Central

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.