Samsung Werkt Aan Android 4.4 voor Galaxy S3 en Galaxy Note 2

Android-KitKat
Volgens een bron van Phandroid zou Samsung werken aan een Android 4.4 (KitKat) update voor de Galaxy S3 en de Galaxy Note 2. Dit is vrij opmerkelijk aangezien beide toestellen uit 2012 komen en fabrikanten normaal gesproken niet langer dan 18 maanden updates uitbrengen voor een toestel.

De zelfde bron meld ook dat niet alleen de Galaxy S3 en de Note 2, maar ook de Samsung Galaxy Tab 3 7.0, Galaxy S4, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega, Galaxy S4 Zoom, Galaxy Note 3, Galaxy Note 8.0 en Galaxy S3 Mini een Android 4.4 update zullen ontvangen. De Galaxy Note 3 en Galaxy S4 hebben de KitKat update al ontvangen.

Wij kunnen niet bevestigen of dit gerucht waar is. Aangezien de toestellen ouder dan 18 maanden zijn, lijkt de kans klein dat deze toestellen de KitKat update zullen ontvangen. Aan de andere kant zijn er nog heel veel mensen die de Galaxy S3 en Galaxy Note 2 gebruiken en zal het updaten van deze toestellen goed zijn voor het imago van Samsung. Overigens is dit niet de eerste keer dat dit gerucht opduikt.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

5 Reacties

 1. vp schreef:

  Pffft ik heb een Galaxy S2 sterke telefoon maar toch geen update.
  Slecht Samsung echt slecht.

 2. ignace schreef:

  Moest dit gerucht waar zijn is dat gewoon TOP van Samsung. Al die inspanningen wordt niet vergeten door de gewone gebruiker.

 3. ben schreef:

  en de Gnexus dan die heeft dan toch meer recht op een update dan de S3 of de Note 2.

 4. maurice schreef:

  De s4 heeft de update naar kitkat al ontvangen?? Hier nog steeds niet dus,denk dat de meesten de update op hun s4 niet hebben. Ook samsung heeft geen bericht uitgegeven dat de kitkat update voor de s4 al is uitgerold

  • Chris Eissens schreef:

   Klopt, hier in Nederland en België kan de update nog niet worden gedownload. In thuisland Zuid-Korea al wel. De update zal in fasen worden uitgerold en zal hoogstwaarschijnlijk over een paar weken ook in Nederland en België beschikbaar zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.