“Samsung Galaxy Note 9 Krijgt 3.850 mAh Accu”

Samsung Galaxy Note 8 zwartVolgens de laatste geruchten krijgt de Samsung Galaxy Note 9 een grotere accu dan de Galaxy Note 8. De Note 9 zou namelijk worden uitgerust met een 3.850 mAh accu.

De huidige Galaxy Note 8 is uitgerust met een 3.300 mAh accu, maar de Galaxy Note 9 krijgt volgens Twitteraar Ice universe een accu met 17 procent meer capaciteit. De Note 9 krijgt met een capaciteit van 3.850 mAh ook een grotere accu dan de Galaxy S9 Plus, die is uitgerust met een 3.500 mAh accu.

Ice universe claimt verder dat de Galaxy Note 9 is voorzien van een vingerafdrukscanner die zit verwerkt in het scherm. Tot nu toe horen we over de vingerafdrukscanner tegensprekende berichten, maar het is interessant om te zien dat steeds meer bronnen beweren dat Samsung de scanner alsnog in het scherm zal verwerken.

We verwachten dat we de specificaties van de Galaxy Note 9 in augustus officieel kunnen bevestigen, aangezien Samsung in deze maand doorgaans de nieuwste Note-tablet introduceert. Waarschijnlijk zal de Note 9 onder andere worden uitgerust met een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen en Android 8.1.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.