Apple breidt aanklachten tegen Samsung uit

En weer een nieuw hoofdstuk in de strijd tussen Samsung en Apple. In Australië heeft Samsung nu maar liefst 278 claims aan zijn broek hangen. Volgens Apple zijn er door 10 verschillende Samsung-prducten patenten geschonden die in het bezit zijn van Apple. De Amerikanen hebben alvast het zekere voor het onzekere genomen, want ook de Galaxy Tab 7.0 behoort tot de beklaagden, maar die is nog niet in Australië te koop. De 278 claims hebben betrekking op in totaal 22 patenten.

Wanneer de nieuwe claims voor de rechter moeten komen, is nog niet bekend. De twee zouden elkaar eigenlijk eind maart in de rechtszaal treffen, maar omdat Samsung de nieuwe aanklachten pas kort van tevoren heeft gekregen, kan de zaak mogelijk worden uitgesteld tot halverwege mei.

De patentoorlog in Australië tussen Apple en Samsung begon met de Galaxy Tab 10.1. Na een verkoopverbod heeft Samsung de strijd uiteindelijk gewonnen en maakt nu reclame met de slogan ‘de tablet die Apple probeerde tegen te houden’.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.