Google Play Store Giftcards Nu Online Verkrijgbaar

wpid-google-play-gift-card5.jpg

Goed nieuws voor alle Android-gebruikers in Nederland! Vanaf nu is het namelijk mogelijk om applicaties, boeken, films en muziek uit de Google Play Store te downloaden, zonder dat je hier een creditcard of Paypal account voor nodig hebt. Dit was namelijk een grote ergernis onder een groot deel van de Nederlandse bezitters van een Android-smartphone of tablet.

Voor veel mensen is het online gebruik van een creditcard voor dit soort aankopen een drempel. Anderen hebben geen creditcard of Paypal account, omdat ze dit niet nodig vinden. In Nederland zijn Google Play tegoedbonnen nu online verkrijgbaar. De Google Play Store Giftcard is een digitale cadeaubon, waarmee je jouw tegoed in de Google Play Store meteen kunt opwaarderen en van daaruit aankopen kunt doen.

Google Play Store Giftcards nu online verkrijgbaar

De Google Play Store Giftcards werden in 2012 door het Amerikaanse bedrijf op de vaderlandse markt gebracht. Concurrent en aartsrivaal Apple kende al langer succes met de iTunes Gift Card. En dus vond Google het ook tijd om zo’n systeem te introduceren. Dit sloeg snel aan en dus besloot de zoekmachinegigant het concept wereldwijd in de markt te zetten.

Al gauw was Europa aan de beurt, maar Nederland (en België) werden vooralsnog overgeslagen. Vanaf nu is het dus mogelijk om ook in deze twee landen Google Play Store Giftcards online (dus nog niet in de winkel aan te schaffen, zodat je geen creditcard meer nodig hebt. De Google Play Store Giftcard is verkrijgbaar met de volgende bedragen: 15, 25, 30 en 50 euro.

De betaling is heel veilig en simpel. Na de selectie van het bedrag kunnen klanten meteen afrekenen via iDeal, het populaire en veilige betaalsysteem waar alle Nederlandse banken mee verbonden zijn. Zodra de betaling is voltooid, ontvangt de klant digitaal een code per e-mail. Deze code kan vervolgens worden ingewisseld in de Google Play Store, waarna de klant dus meteen zijn of haar favoriete applicaties, films, boeken en muziek kan downloaden.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Snamel schreef:

    Wat een onzin, je moet gewoon extra betalen, 18 euro dus indien je een giftcard van 15 euro wil hebben. Wie gaat dat nu nog doen als het via Paypal gewoon 15 euro kost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.