LG G3 “Per Ongeluk” Op Nederlandse Website Verschenen

LG G3 aangekondigdOp de Nederlandse website van LG is “per ongeluk” het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant gelekt. Hierdoor weten we nu hoe het toestel er uit ziet, uit welk materiaal het toestel is gemaakt en over welke specificaties de LG G3 zal gaan beschikken.

LG zal de LG G3 later vandaag officieel gaan aankondigen, maar eigenlijk is de hele presentatie een beetje overbodig. Vrijwel alles over het toestel is namelijk al bekend. Zelfs voor vandaag waren er al foto’s en specificaties gelekt. De specificaties en foto’s van vandaag komen echter rechtstreeks van LG, waardoor we met zekerheid kunnen zeggen hoe het toestel er uit ziet en over welke specificaties het toestel beschikt.

Artikel LG-website 3_large

De behuizing van de LG G3 is gemaakt van metaal. Intern beschikt het toestel over een 5,5-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels en dunne bezels, een 2,5GHz Snapdragon 801 processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera, een 3000 mAh accu, een 1 Watt-speaker aan de achterkant van het toestel en ondersteuning voor WiFi, Bluetooth, NFC, GPS en LTE. Ook kan de LG G3 draadloos worden opgeladen.

Artikel LG-website 2_large

De LG G3 meet 146.3 x 74.6 x 8.9mm en is voorzien van “Knock Code” ondersteuning, waarmee je kan inloggen door een code op het scherm te kloppen. Ook is de interface van LG’s eigen skin totaal veranderd. Zo heeft Android 4.4 op de LG G3 een veel platter en strakker layout.

Artikel LG-website 4_large

Over de prijs en releasedatum is nog niks bekend. LG zal later op de dag de LG G3 officieel aankondigen, waarbij mogelijk ook de prijs en releasedatum zullen worden aangekondigd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.