Nieuwe Videostreaming Dienst “NL Ziet” Vanaf 1 Juli Beschikbaar

NL ZietNL Ziet is een nieuwe videostreaming dienst waarmee programma’s van RTL, SBS6 en de NPO kunnen worden terug gekeken. De dienst kost 7,95 euro per maand en zal uiterlijk op 1 juli worden gelanceerd.

De videostreaming dienst bestaat uit programma’s van NPO Plus, RTL XL en Kijk. Series en programma’s kunnen op elk moment worden bekeken en er zal geen reclame worden getoond. Het aanbod bestaat uit Nederlandse series zoals: Flikken Maastricht, Overspel, Moordvrouw, GTST en Dokter Tinus. Maar ook Nederlandse programma’s zoals De Wereld Draait Door, Voetbal International, RTL Late Night, Hart van Nederland en Utopia en buitenlandse programma’s zoals Hard Core Pawn en Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

In totaal zijn er 2.751 series en programma’s beschikbaar, dat bestaat uit 29.011 afleveringen. Momenteel is de NL Ziet applicatie al te downloaden in de Play Store, maar deze werkt alleen voor mensen die een beta-invite hebben ontvangen en beschikken over een tablet. Wanneer de smartphone-app zal worden uitgebracht is niet bekend.

Of de dienst een groot succes gaat worden is nog even afwachten. Veel afleveringen zijn namelijk ook al te bekijken via aflevering gemist. Ook zijn er concurrerende video-on-demand diensten zoals Netflix en Videoland Unlimited.

via [moviescene]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.