HTC Geeft Eigenaar Verbrande Galaxy S4 Een Gloednieuwe HTC One (M8)

Galaxy S4 HTC One (M8) RedditOp Reddit is te lezen dat de eigenaar van een verbrande Galaxy S4, van Samsung een vervangend toestel zal ontvangen. Maar nadat de gebruiker na een maand wachten nog steeds geen nieuw toestel had ontvangen besloot HTC het probleem op te lossen door een gloednieuwe HTC One (M8) op te sturen.

Samsung heeft geen geluk deze week. Zo schreven we gisteren dat de Galaxy S4 van een 13 jarig meisje onder haar kussen in brand was gevlogen en vandaag duikt er weer een verhaal op van een Galaxy S4 gebruiker met een vergelijkbaar probleem. Bij beide gevallen beloofde Samsung het toestel te vervangen, maar nadat Reddit-gebruiker, TweektheGeek na een lange tijd nog steeds geen nieuw toestel had ontvangen besloot hij zijn verhaal te doen op Reddit. HTC heeft hier slim op gereageerd door TweektheGeek een gratis HTC One (M8) op te sturen.

Deze “marketingstunt” van HTC heeft goed uitgepakt en is inmiddels wereldnieuws geworden. Op Reddit is te lezen dat veel Samsung gebruikers in eens veel interesse tonen in HTC dankzij de “goede service van HTC”.

Om de aandacht voor HTC te vergroten heeft HTC ook nog een weggeef actie gestart waar mensen gratis gloednieuwe HTC toestellen kunnen winnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.