Samsung Galaxy Z Fold 2 Komt 18 September Naar Nederland

Samsung-Galaxy-Z-Fold-2-openSamsung heeft bekendgemaakt dat de Galaxy Z Gold 2, de nieuwste opvouwbare smartphone van de fabrikant, 18 september naar de Benelux komt. De Galaxy Z Fold 2 krijgt een adviesprijs mee van 1999 euro.

Samsung liet de smartphone vorige maand al zien, maar een aantal details, de releasedatum en asviesprijs ontbraken toen nog. Tijdens een nieuwe presentatie heeft Samsung de ontbrekende informatie gedeeld.

De Galaxy Z Fold 2 beschikt over een 7,6-inch vouwbaar OLED-scherm met een beeldverhouding van 5:4, een resolutie van 2208 x 1768 pixels en een verversingssnelheid van 120Hz. Aan de buitenkant zit een tweede OLED-scherm met een diagonaal van 6,2-inch en een resolutie van 2220 x 816 pixels. Dit is een stuk groter dan het tweede scherm op de originele Galaxy Z Fold.

Samsung-Galaxy-Z-Fold-2-dicht

Intern vinden we een Snapdragon 865 Plus-processor met 5G-modem, 12GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte en een 4500 mAh accu. In het scherm vinden we een 10 MP selfie-camera en achterop zit een 64 MP + 12 MP + 12 MP rear-camera. Samsung heeft de smartphone ook uitgerust met een verbeterde scharnier en een sterkere beschermlaag voor het vouwbare scherm.

Je kunt vanaf nu een pre-order plaatsen voor 1999 euro. De Samsung Galaxy Z Gold 2 is verkrijgbaar in de kleuren Metallic Silver, Metallic Gold, Metallic Red en Metallic Blue.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.