Vodafone Laat Klanten Hun Abonnement Wijzigen Na Ontvangen Klachten

Vodafone LogoVodafone heeft tijdelijk besloten om klanten de mogelijkheid te geven om hun abonnement te wijzigen. Deze beslissing is genomen nadat consumentenprogramma Radar het twee keer heeft gehad over de hoge rekeningen van Vodafone.

Huidige klanten die gebruik maken van het internet buiten hun databundel om, moeten voor elke megabyte bijbetalen. Hierdoor kunnen de kosten snel oplopen. Vodafone geeft huidige klanten nu de mogelijkheid om de snelheid buiten de bundel te verlagen. Hierdoor is het mogelijk om gratis gebruik te maken van het internet, maar wel een stuk langzamer.

Consumentenprogramma Radar kreeg de afgelopen tijd 2000 klachten over hoge rekeningen van Vodafone-klanten, doordat ze buiten hun bundel gebruik maakten van het internet. Dit gebeurde doordat Vodafone-klanten, wegens een systeemfout, niet op de hoogte werden gehouden dat ze hun databundel hadden overschreden.

Klanten kunnen hier gratis hun abonnement wijzigen. De einddatum van het abonnement zal het zelfde blijven en de kosten blijven ook “ongeveer” gelijk.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.