Samsung Galaxy mini 2 S6500 gelekt

Vandaag heeft GSM Arena een foto gekregen van een anonieme bron betreffende de Samsung Galaxy mini 2. Het toestel dat voluit de naam: Samsung Galaxy Mini 2 S6500 draagt met als codenaam ‘Jena’, is op de foto te zien met een aantal specificaties erbij.

Het lijkt om een low-end toestel te gaan die qua uiterlijk en specificaties, tussen de populaire Galaxy Y en Galaxy Ace zit. Een aantal specificaties zijn beter geworden, zo is het toestel nu uitgerust met een 3,3-inch scherm met een hogere resolutie (HVGA). De processor is 800MHz en de telefoon beschikt over 3GB intern geheugen.

Het toestel zal gaan draaien op Android 2.3 (Gingerbread) en heeft een 3MP camera. Het uiterlijk is ook een mooie mix geworden, zo heeft het toestel de ronde hoeken van de eerste Galaxy Mini. Maar heeft het toestel meer weg van een kleine Galaxy S dankzij de hobbel aan de achterkant. Er wordt verwacht dat het toestel ergens in februari 2012 gepresenteerd gaat worden, dus waarschijnlijk tijdens het MWC.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.