OnePlus One Dit Weekend Zonder Invite Te Bestellen

OnePlus One Black FridayDe OnePlus One is dit weekend zonder invite te bestellen. Zowel de 16GB variant als de 64GB variant zijn zonder invite verkrijgbaar en zullen gegarandeerd voor de kerst worden geleverd.

De OnePlus One is een populaire smartphones met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding dat alleen via een invite kan worden gekocht. OnePlus is namelijk een nieuwe fabrikant met een klein budget en een kleine voorraad toestellen. Toch lijkt de fabrikant steeds minder moeite te hebben met het produceren van genoeg toestellen, waardoor de OnePlus One tijdelijk zonder invite beschikbaar is.

OnePlus One Black Friday no invite

De 16GB variant kost 269 euro en de 64GB variant kost 299 euro. Naast de tijdelijk voor iedereen beschikbare OnePlus One geeft het bedrijf dankzij Black Friday ook tot 20% korting op accessoires voor de smartphone. Voor meer informatie kan je terecht op de officiële website van OnePlus. Wil je weten wat wij van de OnePlus One vinden, lees dan onze review.

De OnePlus One beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz Snapdragon 801 quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 16GB of 64GB opslagruimte, een 3100mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.