OnePlus One Vandaag Zonder Invite Te Koop

OnePlus-One-20-januari-geen-inviteOnePlus geeft gebruikers vandaag de kans om de OnePlus One zonder invite te kopen. Tussen 8 en 10 uur vanavond kan iedereen de OnePlus One aanschaffen voor 269 euro.

De OnePlus One is voorzien van een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz Snapdragon 801 quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 16GB of 64GB opslagruimte, een 3100mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

Voor 269 euro zijn dit zeer indrukwekkende specificaties, en zoals je in onze review kunt lezen zijn wij ook zeer tevreden over de OnePlus One. Het probleem is echter dat de smartphone alleen via een invite verkrijgbaar is, waardoor veel mensen afhaken. Gelukkig maakt het bedrijf de OnePlus One zo nu en dan voor een korte tijd beschikbaar voor iedereen. Vanavond tussen 8 en 10 uur is dit ook het geval en kan je de smartphone hier vanaf 269 euro kopen.

Later dit jaar zal OnePlus ook de opvolger van de OnePlus One introduceren. Het is zeer waarschijnlijk dat de opvolger weer alleen via het invite systeem verkrijgbaar zal zijn.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.