Samsung Galaxy S6 Software Neemt 9GB Opslagruimte In Gebruik

Galaxy S6Eén van de grootste minpunten van de Galaxy S6 is het ontbreken van een microSD-kaart aansluiting. Hierdoor is het onmogelijk om de opslagruimte uit te breiden. Daarbovenop blijkt dat de standaard aanwezige software op de smartphone maar liefst 9GB opslagruimte in beslag neemt.

De Galaxy S6 is waarschijnlijk de meest indrukwekkende smartphone van Samsung tot nu toe. Toch zijn er een aantal minpuntjes te vinden. Zo kan de accu niet worden vervangen en is de opslagruimte niet uitbreidbaar. De goedkoopste versie van de Galaxy S6 heeft met een totaal van 32GB wel meer opslagruimte dan de goedkoopste versies van zijn voorgangers, maar hier blijft slechts 23GB van over nadat de systeemsoftware en de standaard apps van Samsung zijn geïnstalleerd. Bij de Galaxy S6 Edge is dit het zelfde geval.

Samsung’s software op voorgaande Galaxy S-toestellen neemt ook best veel ruimte in beslag, maar dit is niet zo’n groot probleem aangezien je zelf de opslagruimte kan uitbreiden dankzij de microSD-aansluiten.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.