OnePlus One Nu Vrij Te Koop

OnePlus OneDe OnePlus One is een van de meest besproken smartphones van het afgelopen jaar. De smartphone was voorheen alleen te koop via een invite systeem, maar dit systeem is nu afgeschaft waardoor de smartphone nu voor iedereen beschikbaar is.

De OnePlus One is een high-end smartphone met een zeer lage prijs. De OnePlus One is erg populair en ook hier op de redactie zijn wij zeer te spreken over de smartphone. De OnePlus One was echter lastig te verkrijgen, omdat je de smartphone alleen kon kopen nadat je een invite had ontvangen. Twee maanden geleden besloot de Chinese fabrikant om de smartphone elke dinsdag voor iedereen beschikbaar te maken, ook als je geen invite hebt. Deze week heeft OnePlus het invite systeem helemaal afgeschaft, waardoor de smartphone nu voor iedereen beschikbaar is.

OnePlus zal later dit jaar de opvolger van de OnePlus One introduceren. Deze smartphone, die waarschijnlijk OnePlus Two gaat heten, zal wel weer alleen via het invite systeem worden verkocht.

De OnePlus One beschikt over 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz Snapdragon 801 quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 16GB of 64GB opslagruimte, een 3100mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone kan hier worden gekocht.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.