Sony Smartphone Niet Goed Genoeg Voor James Bond

James Bons Sony SamsungUit gelekte e-mails van Sony blijkt dat Sony 5 miljoen dollar wil betalen om de nieuwe Sony-smartphone in de James Bond film te krijgen. Acteur Daniel Craig en regisseur Sam Mendes willen echter alleen de beste producten en kiezen liever voor Samsung.

Daniel Craig en Sam Mendes zien de deal met Sony niet zitten. Samsung zou namelijk ook 5 miljoen willen betalen om de smartphone in de film te krijgen. Daarbovenop zou de Zuid-Koreaanse fabrikant nog eens 50 miljoen gebruiken voor de promotie van de smartphone in combinatie met de James Bond film. Naast het aantrekkelijke bod van Samsung zouden de regisseur en acteur van James Bond van mening zijn dat Sony niet de beste smartphone heeft. James Bond zou alleen de beste producten moeten gebruiken.

Uit de zelfde e-mail blijkt dat Sony overweegt om een nieuw bod uit te brengen en aan tafel wil met de producer van de film, Barbara Broccoli. Een opmerkelijk detail. De nieuwe James Bond film wordt geproduceerd door Colombia Pictures. Dit is een dochter onderneming van Sony Pictures Entertainment.

Over de smartphones van Sony en Samsung wordt niet gesproken. Maar het is zeer waarschijnlijk dat Samsung de Galaxy S6 of Galaxy S6 Edge wil gaan gebruiken.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *