“Productie Van Lederen Achterkant LG G4 Duurt 12 Weken”

LG G4 backcoverLG heeft via een blogpost laten weten dat de productie van de lederen achterkant van de aankomende LG G4, maar liefst 12 weken in beslag neemt. Normale duurt het maken van een achterkant gemiddeld slechts 4 dagen.

Morgen zal LG de opvolger van de LG G3 introduceren. Al voor de officiële aankondiging heeft LG via een blogpost laten weten dat de achterkant gedeeltelijk bestaat uit leer en dat het produceren van deze achterkant in totaal 3 maanden in beslag neemt. Dit komt omdat de lederen achterkant met de hand wordt gefabriceerd. Ook neemt het proces van koeienhuid tot bruikbaar leder veel tijd in beslag. LG laat weten elke achterkant uitvoerig te testen zodat de telefoon goed beschermt is tegen vochtigheid.

LG G4 afmetingen

Op 28 april zal LG de LG G4 aankondigen. Volgens eerdere berichten beschikt de smartphone over een 5,5-inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een 16 megapixel camera en een 3000 mAh accu. De LG G4 is 149,1 millimeter lang, 75,3 mm breed en 8,9 millimeter dik. Eerder zijn officieel afbeeldingen van de LG G4 gelekt, waardoor we precies weten hoe de smartphone er uit komt te zien.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.