25 Procent Van KPN Netwerk Geactiveerd Voor 4G+

KPN-4GKPN heeft 25 procent van zijn netwerk geactiveerd voor ondersteuning van 4G+ (LTE-advanced). Met deze verbinding is het theoretisch mogelijk een snelheid van 225 Mbps te halen. Hiervoor moet je wel in het bezit zijn van een toestel met LTE-advanced ondersteuning.

Zowel KPN als Vodafone zijn klaar met de uitrol van het 4G-netwerk. De volgende stap is de uitrol van 4G+, een nog snellere dataverbinding. KPN heeft laten weten dat al 25 procent van de KPN-antennes zijn ingeschakeld voor 4G+. De nieuwe antennes verhogen de maximum snelheid van 150 Mbps naar 225 Mbps.

In theorie kunnen snelheden tot 225Mbps worden gehaald, maar in werkelijkheid worden deze snelheden nooit door de eindgebruiker gehaald. Dit zou alleen mogelijk zijn in de meest ideale situatie, zoals een laboratorium. De upgrade naar 4G+ zal echter wel een duidelijk verschil moeten maken.

4G+ van KPN is onder andere al beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Eindhoven, Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen.

via [techzine]

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.