HTC Introduceert HTC One M9 Prime Camera Edition

HTC-One-M9-CameraDe Taiwanese fabrikant HTC heeft een nieuwe uitvoering van de HTC One M9 op de markt gebracht. Deze zogeheten ‘Prime Camera Edition’ is vrijwel identiek aan de reguliere One M9, maar onder de motorkap zien we een paar kleine veranderingen.

De Prime Camera Edition lijkt op het eerste gezicht gelijk gelijk aan de normale One M9, maar dit is niet helemaal het gavel. Sommige mensen zouden zelfs zeggen dat dit een ‘downgrade’ is. Zo heeft de nieuwe smartphone geen 20 megapixel aan de achterzijde, maar ‘slechts’ 13 megapixels. Wel beschikt het toestel over optische beeldstabilisatie. Hierdoor is de camera minder gevoelig voor beweging en kan je dus scherpere foto’s maken.

HTC heeft ook de rekenkracht van de smartphone gewijzigd. Zo is de processor van de Prime Camera Edition minder snel en heeft de smartphone 2GB werkgeheugen, inplaats van 3GB. Ook is de LTE-snelheid omlaag geschroefd van Cat. 9 naar Cat. 4. De nieuwe uitvoering van de One M9 is nu beschikbaar voor een adviesprijs van 449 euro. Voor de mensen die opzoek zijn naar een krachtigere smartphone heeft HTC onlangs de HTC 10 uitgebracht.

via [computeridee]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.