Video Als Facebook Profielfoto Instellen

Facebook profiel updateIn Facebook is het straks mogelijk om inplaats van een foto, een video als profielfoto in te stellen. Deze video wordt oneindig herhaald. Ook kan je kiezen om een tijdelijke profielfoto in te stellen die bijvoorbeeld na een dag weer verdwijnt.

Facebook gebruikers kunnen dankzij de nieuwe profielinstellingen in de Facebook-app hun profiel nog persoonlijker maken door een video van enkele seconden in te stellen als profiel”foto”. Ook is het mogelijk om een tijdelijke profielfoto in te stellen. Zo kan je bijvoorbeeld tijdelijk een oude foto activeren die na verloop van tijd weer moet worden vervangen door de afbeelding die er eerst stond.

Naast een persoonlijkere profielfoto is het straks ook mogelijk om duidelijker aan te geven wat je wel en wat je niet met je familie of vrienden wil delen. Ook zal het uiterlijk van de profielfoto worden aangepast.

Facebook rolt nieuwe updates altijd geleidelijk uit en het is niet bekend wanneer de nieuwe profielinstellingen in Nederland en België beschikbaar zijn.

via [nos]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *