Cadeaukaart Google Play Komt Naar Nederland

Google Play CadeaukaartenNederlanders zijn voortaan niet meer verplicht om in het bezit te zijn van een creditkaart om aankopen te doen in de Google Play Store. De Google Play cadeaukaarten zijn namelijk eindelijk verkrijgbaar in Nederland.

Vanaf 2012 kunnen in veel landen Google Play-cadeaukaarten worden gekocht, waarmee het mogelijk is om diensten en applicaties in de Play Store aan te schaffen. In Nederland waren deze cadeaukaarten echter nog niet verkrijgbaar.

Google heeft de lancering van de Google Play-cadeaukaarten in ons land nog niet officieel bekend gemaakt, maar Nederland staat nu wel in het rijtje van de landen waar ze beschikbaar zijn. In welke winkels de cadeaubonnen kunnen worden gekocht is niet bekend, maar naar verwachting gaat het om winkels die ook de iTuneskaarten van Apple verkopen, zoals AH en Hema. De Google Play-cadeaukaart is beschikbaar in de waarden €15, €25 en €50.

Nederlanders zonder creditkaart konden al wel gebruik maken van Google Play-cadeaukaarten die in het buitenland waren gekocht.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.