Black Friday Sale: Aantrekkelijk Geprijsde Smartphones, Smartwatches en Tablets

Black-Friday-Sale-GearBestGearBest.com is een grote Chinese webwinkel die onder andere smartwatches, smartphones en tablets verkoopt. De webwinkel houdt een grote Black Friday sale, waarbij alle producten met flinke korting kunnen worden aangeschaft. De sale is twee dagen geldig en start vanaf 8:00AM 26 november (GMT+8).

Drones, computers en netwerk accessoires en consumenten elektronica zoals actie camera’s, headsets en virtual reality brillen zijn allemaal met flinke korting te koop. Wij zijn natuurlijk veel meer geïnteresseerd in de smartphones, tablets en smartwatches, welke gelukkig ook allemaal verkrijgbaar zijn. Zo kan je bijvoorbeeld de XIAOMI RedMi Note 2 al kopen voor $159,99 of de DZ09 Single SIM Smart Watch Phone voor nog geen twee tientjes. 

Voor een volledig overzicht van de afgeprijsde producten kan je hier terecht. Klik op de “view more” knop om nog meer smartphones, smartwatches of tablets met korting te vinden. Een ideaal moment om alvast een kerstcadeautje aan te schaffen of simpelweg jezelf eens extra te verwennen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.