Kurio een tablet voor familie en kinderen

Vandaag kregen wij een persbericht binnen op de redactie betreffende een leuke tablet voor kinderen. We schreven een tijdje terug al over de Archos child pad en daar kregen we veel leuke reacties op, voornamelijk met de vraag waar deze te koop was. Daarom heb ik besloten om ook een stukje promotie los te laten voor de tablets van Eldohm. We hebben het over de Kurio tablet, een tablet die speciaal is ontwikkeld voor families met kinderen van 6 tot 12 jaar.

Kurio is niet zomaar een tablet, de Kurio is namelijk met 8 verschillende individueel in te stellen profielen ontzettend flexibel voor kinderen van welke leeftijd dan ook. Zo kun je dus voor het ene kind (8-jaar) verschillende restricties instellen als ouder zijnde maar kun je voor het wat oudere kind een profiel opzetten die net wat meer vrijheid biedt.

De Kurio tablet is een volwaardige tablet die draait op Android. Verder is de tablet uitgerust met een capacitive multitouch scherm, oftewel je kan er lekker makkelijk mee zoomen en sliden. Dankzij de Cortex A8 processor draaien alle games moeiteloos op de Kurio. Verder niet geheeld onbelangrijk, aangezien het door kinderen gebruikt wordt, is de volledig rubberen casing zodat de Kurio niet kapot kan vallen.

De Kurio zal vanaf Juni in Nederland verkrijgbaar zijn in de groottes 7, 8 en 10 inch.

Video

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. eric schreef:

    Ik begrijp werkelijk niet waar deze persoon zijn informatie vandaan haalt. Werkt ze voor de producent die de tablet op de markt brengt. Kijk gerust eens bij de consumentenbond die dit product ook getest heeft en bij gebruikers hebben navraag hebben gedaan. In het kort; dit apparaat is bangmakerij voor ouders en kwalitatief niet de 150 euro waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.