Google Lanceert Feestdagen-commercial Voor Nexus 5X En 6P

Google Nexus - 5X 6PDe Nexus 5X en de Nexus 6P worden over het algemeen goed ontvangen en met de feestdagen onderweg is het tijd om de toestellen extra te promoten. Google heeft daarom een nieuwe commercial gelanceerd.

In de reclame worden een paar belangrijk functies van de Nexus-toestellen genoemd, waaronder de goede camera. Verder toont Google vooral het design van de toestellen tijdens een “dans” op een vrolijk kerstmuziekje.

De Nexus 5X beschikt over een 5,2-inch display met Full-HD resolutie, een Snapdragon 808 processor, 2GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte, een 12,3 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een USB-C poort.

De Nexus 6P is voorzien van een 5,7-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een Snapdragon 810 processor, 3GB werkgeheugen, 32GB, 64GB of 128GB opslagruimte, een 12,3 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel selfie camera, een volledig metalen behuizing, een vingerafdrukscanner en een USB-C-aansluiting. Beide smartphone draaien op Android 6.0 (Marshmallow).

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *