Mogelijk Einde 140-tekens Limiet Op Twitter

Twitter 140 karakters limietTwitter staat bekend als een simpele social media site waar mensen korte berichtjes kunnen delen, met een karakterlimiet van 140 tekens. Dit limiet zal mogelijk worden aangepast naar maximaal 10.000 tekens.

Steeds meer Twitter gebruikers vragen aan de social media site of het limiet van 140 tekens kan worden geschrapt. Twitter lijkt naar de gebruikers te luisteren aangezien bronnen tegenover technologiesite Re/code hebben laten weten dat Twitter een nieuw maximum van 10.000 tekens overweegt.

Twitter heeft dit niet bevestigd, maar slechts enkele uren later plaatste Twitter-oprichter Jack Dorsey een tweet/afbeelding van meer dan 140 tekens, waarin hij schrijft dat Twitter niet bang is om veranderingen door te voeren en nieuwe functies te introduceren. “Zolang het in lijn is met wat mensen willen.

“We zien dat mensen tegenwoordig screenshots maken van tekst en dat tweeten. Wat als die tekst nu echte tekst was? Dat brengt meer mogelijkheden met zich mee. Dan kan je hem doorzoeken en highlighten”, schrijft Dorsey.

Twitter karakterlimiet

Afgelopen zomer werd de limiet op persoonlijke berichten al opgerekt naar 10.000 tekens.

via [nos]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.