Huawei Mate 8 Komt Naar Nederland Met Adviesprijs Van 599 Euro

huawei-mate-8De Chinese fabrikant Huawei heeft tijdens de CES in Las Vegas aangekondigd dat de Huawei Mate 8 naar Nederland komt met een adviesprijs van € 599,-. Voorheen was de phablet alleen nog maar beschikbaar in China.

Al in november is de Huawei Mate 8 in de verkoop gegaan in China, maar een prijs en releasedatum voor buiten China was tot nu toe nog niet bekend. De 6-inch phablet met een resolutie van 1920×1080 pixels is vandaag echter wereldwijd in de verkoop gegaan via Huawei’s eigen verkoopkanaal ‘vMall’. Het is nog niet duidelijk wanneer de eerste toestellen zullen worden geleverd en vanaf wanneer de phablet in de Nederlandse winkels komt te liggen.

Intern is de Mate 8 voorzien van een Kirin 950 octa-core processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB, 64GB of 128GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 4.000 mAh accu. De phablet draait op Android 6.0 (Marshmallow) en is beschikbaar in de kleuren “Champagne Gold”, “Moonlight Silver”, “Space Gray” en “Mocha Brown”.

De 3GB-uitvoering met 32GB opslagruimte krijgt een adviesprijs mee van € 599,-. Voor € 699,- krijg je 4GB werkgeheugen met 64GB opslagruimte.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.