“Onbreekbare” Moto X Force Komt Volgende Week Naar Nederland

Motorola-Moto-X-Force-ShattershieldMotorola zal de Moto X Force volgende week in Nederland uitbrengen. De Moto X Force is interessant omdat de smartphone is voorzien van een “onbreekbaar scherm”. Gebruikers van de smartphone krijgen maar liefst vier jaar garantie op barsten en versplintering van het scherm.

De Moto X Force is voorzien van een 5,4-inch AMOLED-display met een resolutie van 1.440 x 2.560 pixels, een 2GHz octa-core Snapdragon 810-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3.760 mAh accu die 48 uur meegaat op één acculading, een 21 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel selfie camera. Ook is de behuizing van de smartphone waterdicht (IP68) en is er ondersteuning voor 4G, Bluetooth 4.1, aGPS en NFC. De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow).

Dit zijn allemaal zeer nette specificaties, maar het belangrijkste punt van de Moto X Force is het gebruik van de Moto ShatterShield-techniek. Shattershield bestaat uit vijf lagen die het display beschermen tegen krassen, breken of versplinteren. Ook de vier jaar garantie op een smartphone is vrij uniek.

Vanaf volgende week is de Moto X Force in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van 699 euro.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.