Project Tango-smartphone Van Lenovo Komt Deze Zomer

project-tango-smartphone LenovoLenovo en Google hebben tijdens de CES laten weten samen aan een “Project Tango-smartphone” te werken. Deze smartphone is in staat om ruimtes 3D in beeld en in kaart te brengen. Al deze zomer moet de smartphone op de markt verschijnen.

Behalve de geplande lancering weten we verder nog weinig over het design en de specificaties van de smartphone. Wel heeft Lenovo laten weten dat de smartphone zal worden voorzien van een Qualcomm processor. Ook zijn er enkele productafbeeldingen vrijgegeven van hoe de smartphone er “ongeveer” uit komt te zien. Aan de achterkant beschikt de smartphone over een normale camera en over een tweede camera met een ‘fish-eye-lens’. Samen met enkele sensoren die de afstand tot objecten kunnen meten is het mogelijk om een 3D-model van de ruimte te genereren.

Google werkt al enkele jaren aan Project Tango en heeft in 2014 al een Project Tango-tablet uitgebracht. Deze tablet was echter alleen beschikbaar voor ontwikkelaars. De Project Tango-smartphone die in samenwerking met Lenovo zal worden uitgebracht is het eerste Project Tango-toestel dat ook voor normale consumenten beschikbaar zal zijn.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.