Render LG G5 Toont Uitschuifbare Accu

LG G5 renderVia CNET Korea zijn enkele renders gelekt van de LG G5, de aankomende flagship van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Hierop is te zien dat de accu, ondanks de unibody, kan worden vervangen.

LG weet ons steeds weer te verbazen met de nieuwe LG G-toestellen. Veel Androidliefhebbers kijken dan ook uit naar de komst van de LG G5, dat naar verwachting op 21 februari officieel zal worden aangekondigd. Er zijn al verscheidenen keren specificaties gelekt van deze smartphone, maar de onlangs gelekte renders zijn vrij interessant. Hierop zien we namelijk dat de accu via de onderkant van de smartphone kan worden vervangen.

Geruchten gaan dat de LG G5 een aluminium unibody krijgt, waardoor de achterkant niet kan worden geopend. Inplaats daarvan kan je de onderkant van de smartphone openen om zo de accu uit de unibody te schuiven. Dit is een zeer slimme oplossing en maakt de smartphone naar onze mening in eens een stuk interessanter.

LG G5 render 2

De website die de render plaatste noemt geen specificaties, maar volgens eerdere berichten krijgt de LG G5 onder andere een 5,3-inch display met een Quad HD-resolutie, een Snapdragon 820-processor, 3GB werkgeheugen, een USB C-poort en een 2800mAh accu. Ook zal er net als bij de LG V10 een tweede scherm aanwezig zijn voor extra informatie zoals snelkoppelingen, de tijd, accuduur en widgets. Verder draait de smartphone op Android 6.0 (Marshmallow) en is er een ‘magic slot’ aanwezig, waarbij de gebruiker zou kunnen kiezen voor het aansluiten van een hardware-module.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.