Google Geeft Nieuwe Android-versies Voortaan Geen Namen Meer

android-qTot nu toe gaf Google elke nieuwe Android-versie een naam van een snoepgoed. Zo heet Android 9.0 ‘Pie‘ en Android 8.0 ‘Oreo‘. Binnenkort zal Google Android 10 lanceren, maar deze versie krijgt geen naam van een snoepgoed en heet dus gewoon Android 10.

Elk jaar proberen wij maanden van te voren de naam van de nieuwste Android-versie te raden. Wij weten altijd twee dingen. De naam is altijd een zoetigheid en de eerste letter van de naam is altijd de volgende letter in het alfabet. Aangezien Android 9.0 de naam Pie heeft gekregen zou de naam van Android 10 dus beginnen met een Q. We kunnen echter stoppen met raden, want Google heeft besloten om het voortaan gewoon bij nummers te houden.

Op zich is dit wel zo eenvoudig en de naam van een snoepgoed had verder niet echt een toegevoegde waarde, maar het was wel altijd iets waar echte Android-fans zich mee bezig hielden. Het geven van een naam was echt iets uniek tot Android. Wat vinden jullie? Is dit een goed besluit van Google of had je liever gezien dat Google de traditie doorzette?

via [ad.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.