Alle OnePlus-toestellen Nu Zonder Uitnodiging Te Koop

OnePlus-XDe Chinese fabrikant OnePlus heeft bekend gemaakt dat het invite systeem voor de OnePlus X is geschrapt. Dit betekent dat alle smartphones van de fabrikant nu zonder uitnodiging verkrijgbaar zijn.

Tot op heden kon de OnePlus X alleen worden gekocht als je een uitnodiging had ontvangen van OnePlus. Vorige maand schrapte de fabrikant ook al het invite-systeem voor de OnePlus 2. OnePlus stapt hiermee dus steeds sneller af van het invite-systeem. Alle smartphones van OnePlus zijn nu permanent zonder uitnodiging verkrijgbaar.

De OnePlus X is een kleinere uitvoering van de OnePlus One. De smartphone beschikt over een 5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,2GHz Snapdragon 801 processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 5.1.1 (lollipop) met de Oxygen OS-skin en heeft ondersteuning voor 4G en dualSIM. De OnePlus X is momenteel verkrijgbaar voor een adviesprijs van 269 euro.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.