Prijs OnePlus 2 Gezakt Naar 345 Euro

OnePlus TwoOnePlus heeft de prijs van de OnePlus 2 naar beneden aangepast. Zo kost de smartphone met high-end specificaties nu maar 345 euro, terwijl dat voorheen nog 399 euro was. Ook de verzendkosten heeft het bedrijf kort geleden afgeschaft.

Iedereen kan nu de OnePlus 2 aanschaffen voor 345 euro. Mocht je de smartphone in de afgelopen 14 dagen hebben gekocht, dan krijg je het verschil met de nieuwe prijs terug. De OnePlus 2 is te koop op OnePlus.net.

OnePlus is met drie populaire smartphones ondertussen wel een bekende speler op de smartphonemarkt. De toestellen van de fabrikant zijn populair dankzij een aantrekkelijk design en de high-end specificaties, terwijl de adviesprijs een stuk lager is dan vergelijkbare toestellen van bijvoorbeeld Samsung of HTC. Zo beschikt de OnePlus 2 onder andere over een krachtige processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner en een USB-C aansluiting. Ook draaien de smartphones van OnePlus op een zeer pure versie van Android, met weinig bloatware.

via [computeridee]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.