Dit Is De Eerste Officiële Teaser Voor De OnePlus 6

OnePlus-6-notchDe Chinese fabrikant OnePlus heeft de eerste officiële teaser voor de OnePlus 6 gedeeld. In een hele korte video zien we alleen de tekst “The Speed you need” en het nummer “6”.

Het is duidelijk dat OnePlus binnen aanzienlijke tijd de opvolger van de OnePlus 5T zal introduceren. De OnePlus 5T is namelijk steeds lastiger verkrijgbaar en zelfs al uitverkocht in Noord-Amerika. Ook heeft OnePlus nu een teaser-video gedeeld met een duidelijk hint naar de komst van de OnePlus 6. De video is slechts 4 seconden lang, maar de tekst “The Speed you need” geeft aan dat de smartphone de nieuwste en krachtigste processor krijgt.

OnePlus 6 specificaties
Naar verwachting zal OnePlus de OnePlus 6 uitrusten met een Qualcomm Snapdragon 845-chipset, 6GB of 8GB werkgeheugen, een 3300 mAh accu en een scherm met aan de bovenkant een notch. De OnePlus 6 draait op Android 8.1 (Oreo) met de eigen OxygenOS-schil. De smartphone zal helaas wel duurder worden dan zijn voorganger.

Het is nog onduidelijk wanneer de OnePlus 6 zal worden aangekondigd, maar aangezien OnePlus nu al is begonnen met het teasen van de smartphone verwachten we dat we niet heel lang meer hoeven te wachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.