Teaser LG G5 Toont “Always on-display”

LG G5 Always OnLG zal later deze maand de LG G5 officieel presenteren, maar de Zuid-Koreaanse fabrikant is nu al begonnen met het ’teasen’ van de smartphone. Op de laatste teaser zien we dat de LG G5 een ‘always on’-modus krijgt.

Dankzij de ‘always on’-modus staat de LG G5 altijd aan en kan op deze manier icoontjes laten zien, van bijvoorbeeld gemiste oproepen of berichten. Wat dit voor effect heeft voor de accuduur is niet duidelijk. Bij toestellen met een AMOLED-scherm heeft een dergelijke functie namelijk erg weinig invloed op de accuduur, maar volgens de geruchten krijgt de LG G5 geen AMOLED-scherm.

LG-G5-Always-On-Teaser

Op de teaser zien we witte icoontjes met de tijd en datum. Als de smartphone niet is voorzien van een AMOLED-scherm kunnen gebruikers deze icoontjes en kleuren waarschijnlijk zelf nog aanpassen. Bij een LCD-scherm staat het hele backlight namelijk gewoon aan, en het alleen tonen van witte pixels zou dus geen voordeel voor de accuduur moeten opleveren. Het is natuurlijk ook mogelijk dat eerdere geruchten niet juist zijn en de LG G5 gewoon een AMOLED-scherm krijgt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.