LG Introduceert Midrange X Screen En X Cam

LG X Screen_X CamLG heeft enkele details naar buiten gebracht van twee nieuwe midrange toestellen. Het gaat om de zogeheten LG X Screen en LG X Cam. De X Cam biedt volgens de fabrikant “de meest geavanceerde camera-ervaring“. De X Screen is voorzien van een extra scherm.

Beide toestellen zullen later deze maand tijdens de Mobile World Congress worden gepresenteerd. Zowel de X Screen als de X Cam zullen in Europa op de markt verschijnen, maar een releasedatum en adviesprijs zijn nog niet bekend.

De LG X Cam is voorzien van drie camera’s. Een 13 megapixel en 5 megapixel aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Volgens LG biedt de X Cam de beste camera-ervaring onder de middenklassentoestellen. De smartphone is ook voorzien van een 5,2-inch display, 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte.

De LG X Screen is voorzien van een 4,93 inch-scherm en, net als bij de LG V10, een extra 1,76 inch-display. Het kleine display staat altijd aan en zal onder andere de tijd en notificaties tonen. Intern vinden we 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

Beide toestellen draaien op Android 6.0 (Marshmallow). 

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.