Samsung Start Uitrol Android 6.0 Voor Galaxy S6 En S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge Android 6.0 Marshmallow
Samsung heeft laten weten te zijn begonnen met de uitrol van Android 6.0 (Marshmallow) voor de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge. Over een exacte datum voor Nederlandse en Belgische gebruikers is echter nog niks bekend.

De lancering van de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge komt steeds dichterbij, maar Samsung lijkt de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge-gebruikers niet te zijn vergeten. Zo heeft Samsung laten weten dat de Zuid-Koreaanse fabrikant is begonnen met de uitrol van Android 6.0. In Zuid-Korea en Polen hebben mensen de update eerder al ontvangen.

Via een blogpost laat Samsung weten dat informatie over releases per regio zal volgen, maar dat de release van de update per provider kan verschillen. Ook heeft Samsung informatie vrijgegeven over de nieuwe Galaxy S6 Edge-functies die de update met zich meebrengt.

Zo is het onder andere mogelijk om de rand van de Galaxy S6 Edge te vergroten van 260 pixels breed naar 550 pixels. Op deze manier kan er meer content worden getoond. Ook is het mogelijk om, naast meerdere applicaties, hele mappen in de “Edge” te plaatsen. Verder is People-edge aangepast en is er een nieuwe task-edge scherm beschikbaar.

Samsung Galaxy S6 Edge Marshmallow

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.