PayPal 6.0 Krijgt Nieuw Uiterlijk

PayPal 6.0Paypal heeft een nieuwe update uitgebracht voor de Paypal-app op Android. Wat gelijk opvalt aan Paypal 6.0 is het nieuwe uiterlijk, dat een mix lijkt te zijn van het populaire Material Design en Paypal’s eigen stijl.

Paypal is een zeer veel gebruikte online betaaldienst, die onder andere betalingen mogelijk maakt op diensten als de Play Store, eBay en vele andere webwinkels. Een eigen app is dan ook geen overbodige luxe. Deze app heeft nu een update gekregen met onder andere een nieuw uiterlijk. Naast een nieuw uiterlijk is ook de mogelijkheid toegevoegd om in te loggen met behulp van een vingerafdrukscanner. Hiervoor heb je wel minimaal Android 6.0 (Marshmallow) nodig. 

Het nieuwe uiterlijk is voorzien van een andere indeling en enkele nieuwe animaties en effecten als je een digitale knop aanklikt. Via grote knoppen kan je betalingen uitvoeren en je geschiedenis bekijken. Het is niet meer mogelijk om screenshots te maken met behulp van een knoppencombinatie. Ook lijkt inloggen met de vingerafdrukscanner bij velen nog niet te werken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.