Google Maakt Bèta-versie Android N Beschikbaar

android-nGoogle is gestart met een bètaprogramma waardoor gebruikers nu al aan de slag kunnen met de aankomende versie van Android, Android N. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor de beta van Android N.

Nadat je bent aangemeld kan je de software van je smartphone bijwerken via de instellingen van het apparaat. Gebruikers die zich aanmelden voor de beta kunnen eerst Android N downloaden en testen, maar krijgen in de toekomst ook gelijk toegang tot nieuwere versies van Android. Je moet wel in het bezit zijn van een ondersteund toestel. (Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9 (LTE), Pixel C of Nexus Player).

Android N bevat nog wel een aantal bugs. De bètaprogramma is dan ook niet voor mensen die simpelweg vroegtijdig de nieuwste versie van Android op hun toestel willen installeren. Voor een stabiele versie zullen we moeten wachten tot de officiële lancering later dit jaar. Android N is onder andere voorzien van een aantal nieuwe functies, zoals een splitscreen-modus en vernieuwde notificaties.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.