Aantal Pre-orders Galaxy S7 2,5 Keer Zo Groot Als Bij Galaxy S6

Samsung-Galaxy-S7-en-Galaxy-S7-EdgeSamsung Nederland heeft bekend gemaakt dat consumenten massaal pre-orders hebben geplaatst voor de Galaxy S7 en S7 Edge. Zo zijn er maar liefst 2,5 keer zoveel voorbestellingen gedaan als tijdens de pre-order periode van de Galaxy S6 en S6 Edge.

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge waren al een groot succes voordat deze toestellen in de winkels kwamen te liggen. De toestellen zijn pas sinds 11 maart verkrijgbaar, maar pre-orders konden voor die tijd al wel worden geplaatst. Het aantal geplaatste pre-orders was enorm, waardoor er op 11 maart grote rijen stonden voor Samsung winkels in heel Nederland.

Een van de redenen dat mensen massaal een pre-order plaatsten, was de pre-order-actie waarbij mensen gratis een Gear VR-bril in ontvangst mogelijk nemen bij het plaatsen van een voorbestelling van de Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge. Deze bril kost los ongeveer honderd euro, en is dus leuk meegenomen.

De meeste pre-orders zijn geplaatst voor de Samsung Galaxy S7 Edge. De uitvoering heeft vergelijkbare specificaties als de Galaxy S7, maar de Galaxy S7 Edge heeft wel een groter gebogen scherm en een grotere accu.

De Galaxy S7 heeft een adviesprijs van 699 euro, terwijl de Galaxy S7 Edge voor 799 euro over de toonbank gaat.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.