Duidelijke Foto’s Zilver/Zwarte HTC 10 Opgedoken

HTC-10De officiële introductie van de HTC 10 komt steeds dichterbij en foto’s van de nieuwe flagship-smartphone duiken steeds vaker op. Ditmaal zijn er twee duidelijke foto’s opgedoken van de zilver/zwarte uitvoering van de HTC 10.

Op de twee nieuwe duidelijk foto’s zien we de Glacier Silver-uitvoering met een zwarte voorkant. Dankzij de vele gelekte renders en foto’s laat het design van de smartphone niet meer veel aan de verbeelding over. Ook de specificaties zijn al meerdere keren op het internet verschenen.

Als de geruchten kloppen komt de HTC 10 in vier verschillende kleuren op de markt. Carbon grey, glacier silver (white face), glacier silver (black face) en topaz gold. De smartphone is voorzien van een Snapdragon 820-chipset, 4GB werkgeheugen, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 3000mAh accu, een vingerafdrukscanner en een USB C-poort. De HTC 10 heeft een 5,15-inch scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels en een metalen behuizing. Deze behuizing heeft een afgeschuinde rand en een opening voor een microSD-kaart om de opslagruimte uit te breiden.

HTC zal de HTC 10 in april naar verwachting officieel introduceren. In mei zal de smartphone waarschijnlijk in de winkel liggen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.