WhatsApp Krijgt Quick Replay-Functie

WhatsAppWhatsApp heeft een update ontvangen met een nieuwe “Quick Reply” functie. Hiermee is het mogelijk om vanuit de notificatiebalk direct te reageren op berichten.

De nieuwe update is nog niet beschikbaar in de Google Play Store, maar kan al wel handmatig worden gedownload op de website van WhatsApp. Het gaat hierbij om een bètaversie voor bètatesters. Het zal echter niet lang meer duren voordat de update voor iedereen beschikbaar zal zijn.

De nieuwste versie van WhatsApp brengt onder andere een “Quick Reply” functie met zich mee. Hiermee is het mogelijk om direct te reageren op inkomende berichten. Binnenkomende notificaties van WhatsApp kunnen worden uitgebreid waarna je in de notificatie een reactie kunt typen.

Er zijn ook enkele kleinere wijzigingen doorgevoerd. Zo kan je nu op de foto van een groep klikken, waarna je direct toegang krijgt tot het menu met opties. Ook kan je nu meerdere chat-gesprekken tegelijk selecteren en aangeven wat je hiermee wilt doen, zoals bijvoorbeeld het muten van van het gesprek. Als laatste zijn enkele wijzigingen aan het layout doorgevoerd. Zo zijn de emoticons gemoderniseerd en kan je nu een enkele kleur als wallaper instellen.

Om je aan te melden als bètatester van WhatsApp klik je op deze link.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.