Instagram-gebruikers Zijn Niet Te Spreken Over Nieuwe Tijdlijn Indeling

InstagramNa Facebook en Twitter heeft ook Instagram zijn tijdlijn aangepast. Inplaats van foto’s en video’s op volgorde van tijd weer te geven, staan nu eerst de meest populaire foto’s en video’s bovenaan in de tijdlijn. Gebruikers kunnen dit niet waarderen en spreken hun onvrede uit in de reviews van de Google Play Store en Apple App Store.

Waar Instagram in eerdere versies van de app nog een gemiddelde score van bijna 5 sterren kreeg, krijgt de laatste versie van de app slechts 2 sterren. Dit heeft te maken met de nieuwe indeling van de tijdlijn. De meest recente foto’s en video’s staan namelijk niet langer meer bovenaan. Inplaats daarvan krijgen gebruikers nu eerst de foto’s en video’s met de meeste likes te zien. Gebruikers moeten nu dus in eens veel meer hun best doen om hun foto’s bovenaan in de tijdlijn te plaatsen.

Gebruikers uiten hun onvrede via een negatieve beoordeling, terwijl gebruikers in het verleden vooral positieve reviews achterlieten. Veel Instagram-gebruikers vragen hun volgers nu om notificaties in te schakelen, zodat ze een berichtje krijgen elke keer als die persoon een nieuwe foto of video plaatst. Hashtags als #turnonpostnotifications#turmeon en #turnonnotifications zijn in eens erg populair.

Instagram Reviews

Uiteraard heeft Instagram de slechte reviews gelezen en heeft via Twitter laten weten dat de huidige tijdlijn nog even blijft bestaan. Gebruikers zullen een mededeling ontvangen zodra de nieuwe tijdlijn-indeling wereldwijd zal worden uitgerold.

We’re listening and we assure you nothing is changing with your feed right now. We promise to let you know when changes roll out broadly.

via [bright]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.