Honor Introduceert V8 Met Dubbele Camera Op 10 Mei

HonorHonor heeft een teaser gedeeld voor een smartphone die op 10 mei zal worden gepresenteerd. Op deze teaser zien we duidelijk dat de zogeheten Honor V8 is voorzien van een dubbele camera aan de achterzijde.

Honor is een dochteronderneming van Huawei, die zeer aantrekkelijke geprijsde smartphones op de markt brengt met high-end specificaties. Op 10 mei zal de opvolger van de Honor 7 worden gepresenteerd, een smartphone die vaak over de toonbank is gegaan in zowel Europa als Azië. Honor heeft nu de eerste teaser van deze opvolger gedeeld, waaruit we kunnen opmaken dat de Honor V8 in ieder geval een dubbele camera krijgt aan de achterzijde van de smartphone.

Honor V8 Teaser

Hoe deze dubbele camera gaat werken is niet bekend. Misschien krijgt de Honor V8 een vergelijkbare camera als de Huawei P9, die een gewone RGB-beeldsensor gecombineerd met een monochrome sensor.  Het is ook mogelijk dat de camera lijkt op die van de LG G5. Deze smartphone heeft zowel een normale lens als een breedhoeklens waarmee je foto’s kan nemen van brede landschappen.

De Honor V8 krijgt waarschijnlijk een eigen krachtige HiSilicon Kirin 950 SoC en zal ook in de Benelux op de markt verschijnen.

via [zdnet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.