Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus Duiken Op In Video

Motorola-Moto-G4-PlusOp het internet is een video verschenen waarin we, volgens de persoon die de video op YouTube heeft geplaatst, de Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus zien. Deze toestellen lijken vrijwel identiek, maar hardwarematig zijn ze niet helemaal gelijk.

In de “hands-on” video zien we twee toestellen die qua uiterlijk erg veel op elkaar lijken. We is één van de toestellen iets groter en zien we een vierkante vingerafdrukscanner onder het scherm. Dit toestel is waarschijnlijk de Moto G4 Plus.

Veel details over de specificaties zijn nog niet bekend, en Lenovo heeft zelf nog niks bevestigd. Lenovo heeft eerder wel laten weten dat de fabrikant alleen nog maar high-end Motorola-toestellen wil uitbrengen, terwijl de mid-range en low-end toestellen onder de Lenovo Vibe-serie zullen vallen. De Moto G-toestellen die tot nu toe op de markt zijn gebracht zijn echter geen high-end toestellen. We kunnen daarom nog niet met zekerheid zeggen of we in de video daadwerkelijk de Moto G4 zien, of misschien toch een ander Motorola toestel.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.