Sony Rolt Testversie Android N Uit Voor Xperia Z3

Sony Xperia Z3 Android NSony en Google hebben de testversie van Android N beschikbaar gemaakt voor de Xperia Z3. Dit is best opvallend, aangezien Google de testversies vaak niet beschikbaar maakt voor toestellen buiten Google’s eigen hardware-lijn.

Er waren al aanwijzingen dat het misschien mogelijk zal worden om Android N in de toekomst ook te kunnen testen op niet-Nexus-toestellen, maar om welke toestellen het precies ging was nog niet bekend. Nu weten we dus dat Android N in ieder geval op de Sony Xperia Z3 kan worden geïnstalleerd. Dit kan je doen met behulp van de desktop-applicatie PC Companion. Om Android N te installeren sluit je de Xperia Z3 aan op je PC, je opent vervolgens PC Companion, je drukt op de ‘Alt’-knop en kiest voor Software repair. Vervolgens krijg je de optie om het toestel te updaten.

Android N brengt een aantal belangrijke aanpassingen met zich mee. Zo is de nieuwste versie van Android onder andere voorzien van de split-screen functie, waardoor je twee applicaties tegelijk op het scherm kunt tonen en ook tegelijk kunt gebruiken. Dit is ideaal voor multitasking. Ook is er een Doze-functie, die de accuverbruik tijdens de standby-modus beperkt. Als laatste zijn nog een aantal nieuwe emoji’s toegevoegd en aanpassingen aan het uiterlijk gedaan.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.