LG Stylus 2 Vanaf Vandaag Beschikbaar In Nederland

LG-Stylus-2De LG Stylus 2, de eerste smartphone met een ingebouwde DAB+ radio tuner, is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De smartphone krijgt een adviesprijs mee van 299 euro.

Eerder dit jaar introduceerde LG de Stylus 2 tijdens de Radiodays 2016 in Parijs. De LG Stylus 2 is de eerste smartphone die over een DAB+ tuner beschikt. Hierdoor kan je met de smartphone naar digitale radiozenders luisteren. De ontvangst van deze zenders is sterker en heeft betere geluidskwaliteit ten opzichte van FM-radio.

DAB+ staat voor “Digital Audio Broadcasting” en is de opvolger van FM radio. Nog niet alle radiostation zenden over DAB+, maar langzaam stappen alle stations over. DAB+ is al in meer dan 40 landen beschikbaar, waaronder Nederland en België. Volgens LG kunnen 500 miljoen mensen al DAB+ ontvangen.

De LG Stylus 2 beschikt verder over een 5,7 inch display met een HD-resolutie, een 1,2GHz quadcore-processor, 1,5GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 3000mAh accu en ondersteuning voor WiFi, Bluetooth, GPS en LTE. De smartphone is voorzien van een een stylus-pen, draait op Android 6.0 (Marshmallow), weegt 145 gram en meet 155 x 79,6 x 7,4mm.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.