Samsung Vraagt Patent Aan Voor Smartwatch Met Projector

smartwatch patent projectorSamsung heeft een patent aangevraagd voor een smartwatch met ingebouwde projector, die het beeld van de smartwatch op de hand van de gebruiker projecteert. Hierdoor is de interface van de smartwatch een stuk groter en makkelijker te bedienen.

Het is voor smartwatch-fabrikanten belangrijk om de bediening van de interface zo eenvoudig mogelijk te maken voor de gebruiker. Een smartwatch heeft namelijk een erg klein scherm en is daardoor soms moeilijk te bedienen, vooral als je wat dikkere vingers hebt. Een groter display is ook geen optie, aangezien de smartwatch dan te groot is voor om de pols.

Samsung lijkt dit probleem te willen oplossen met een kleine projector die de interface vergroot op de hand van de gebruiker projecteert. Dit blijkt uit een patent die de Zuid-Koreaanse fabrikant heeft aangevraagd. Gebruikers kunnen de geprojecteerde interface gewoon bedienen alsof het een touchscreen is.

Het is niet bekend of en wanneer we een smartwatch met dergelijke technologie kunnen verwachten. Het komt namelijk regelmatig voor dat een fabrikant een patent aanvraagt, maar uiteindelijk nooit of pas na jaren daadwerkelijk gebruikt.

via [zdnet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.