Google Play Store 6.7: Nu Makkelijk Bèta Tester Worden Binnen De Play Store

Beta-Tester-Google-Play-Store-6.7Google heeft versie 6.7 van de Play Store uitgerold, waardoor het voortaan een stuk makkelijker is om bèta tester te worden van een Android-app. Je kan je voortaan namelijk gewoon binnen de Play Store aanmelden als bèta tester.

Google heeft een Play Store update uitgerold voor alle Android gebruikers, die het makkelijker maakt om mee te doen met de bèta van specifieke apps. Ook is het makkelijker om een bèta weer te verlaten. Applicaties die een bèta hebben tonen in de Play Store voortaan de melding “Become a beta tester“. Je hoeft alleen maar op de knop “I’m In” te klikken om mee te doen aan het bèta programma. Wil je niet meer meedoen, dan klik je op “Leave“.

Als bèta tester krijg je als eerste de nieuwste updates/functies van de app, maar er is wel een grotere kans op bugs. De bèta test is namelijk gemaakt om te zien hoe gebruikers reageren op nieuwe functies en of er nog bugs aanwezig zijn.

Ontwikkelaars hebben nog wel de mogelijkheid om bèta testers te verplichten om lid te worden van een specifieke Google+ groep om feedback te verzamelen. In sommige gevallen moet je dus nog steeds de Play Store verlaten om mee te kunnen doen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.